Matti Kotiranta

Olen 37-vuotias kolmen lapsen perheenisä Vantaalta. Ammatiltani olen ajoneuvomekaanikko. Työpaikalla toimin työntekijöiden edustajana Luottamusmiehenä. Olen liikunnan ja musiikin ystävä ja harrastuksiin kuuluu monipuolinen liikunta, elävä musiikki sekä arjen askareet perheen ja lasten parissa.

Olen toiminut valmentajana pojan salibandy harrastuksen parissa. Erityisesti lasten ja nuorten tasapuoliset harrastusmahdollisuudet ovat minulle tärkeä asia.

Työelämässä tulin valituksi Luottamusmieheksi ensimmäisen kerran vuonna 2015. Luottamustehtävän lisäksi olen toiminut Työsuojeluvaltuutettuna. Ammattiyhdistysliikkeen pitkäaikaisena jäsenenä toisen kuunteleminen, kaikkia osapuolia huomioivan ratkaisun etsiminen, sekä kestävän kehityksen edistäminen ovat minulle tavoitteita yhteisen hyvinvoinnin ja arjessa jaksamisen puolesta.

Politiikassa olen vielä varsin tuore jäsen. Kiinnostus yhteiskunnallisia asioita kohtaan on lisääntynyt vuosi vuodelta ammattiyhdistysliikkeen ja luottamustehtävien kautta. Lähdin mukaan vaikuttamaan asettumalla ehdokkaaksi kuntavaaleissa 2021. Isänä ja Teollisuusliiton edustajana heikommista huolehtiminen, tasa-arvo ja solidaarisuus ovat minulle tärkeitä arvoja elämässä.

Pienen lapsen syntymän myötä haluan omalta osaltani olla tekemässä Suomesta turvallisen yhteiskunnan työelämässä, harrastuksissa ja vapaa-ajalla nykysille, sekä tuleville sukupolville.